La banda va néixer a Blanes l’any 2012. Al llarg del temps hi ha components que han marxat i d’altres que s’han incorporat per suplir aquestes absències. La major part de la banda però és estable des dels seus inicis. Els components d'XTRAMP són de les comarques de La Selva, el Maresme, el Vallès i l'Anoia. Al nostre show escoltaràs cançons tan emblemàtiques com School, Crime of the Century, Hide in your shell, From now on, Rudy, Take the long way home, Lady, It’s raining again, entre d’altres, sense oblidar una de les obres mestres de Supertramp, el Fool’s Overture. Vine a gaudir d'un show plè d’emocions que no et deixarà indiferent.

Una qualitat instrumental difícil de superar en cap altre tribut, acompanyada d'unes veus que et portaràn als millors anys del món SUPERTRAMP

XTRAMP ofereix un espectacle audiovisual de 2 hores, som 8 músics en escena ampliable a un total d'11 músics afegint la secció de vents. El show ha rodat a localitats com Blanes, Lloret de Mar, Palafolls, Riudarenes, Salt, Manresa, Sitges, Falset, Alp, Tordera, Badalona, Barcelona, Saragossa, Ourense o Madrid entre d’altres. La banda ha actuat acompanyada d’una orquestra simfònica a l'Auditori de Barcelona.

LA BANDA

Quim Casanovas

Veu Roger Hodgson.

SPECIAL VOICE MAN

Joan Parrillas

Veu Rick Davies, percussió.

VOICE OF GENTELMAN

Albert Ponsdomenech

Saxos, teclats, veus, armònica, melòdica.

SHOW MAN

Jordi Gallart

Piano, hammond, clarinet, armònica.

DIRECTOR MAN

Miquel A. García

Presentació i disseny show, visuals.

MEDITERRANEAN SEA MAN

Jordi Reynaldos

Baix

440 DREAM MAN

Joan Barranca

Guitarres elèctrica i 12 cordes, veus.

CRACK MAN

Joan Torras

Batería i veus.

RHYTHMIC MAN