LA BANDA + XTRAMPERA

Jordi Gallart

En Jordi és el director musical de la banda, seriós amb la seva feina i sempre disposat a pujar a una furgoneta per anar a tocar.

Piano, Hammond, clarinet i armònica

BLANES

Jordi es el director musical de la banda, serio en su trabajo y siempre dispuesto a subirse a una furgoneta para ir a tocar.

Piano, Hammond, clarinete y armónica

Albert Ponsdomenech

Allà on vegis una festa pots trobar l'Albert, qui sempre s'emporta bons amics de cada concert. Fa de tot i tot ho fa.

Teclats, saxos, clarinet, armònica, melòdica, veus

BLANES

Allí donde veas fiesta puedes encontrar a Albert, quien siempre se lleva buenos amigos de cada concierto. Hace de todo y todo lo hace.

Teclados, saxos, clarinete, armónica, melódica, coros

Quim Casanovas

Vindría a ser el nostre Roger Hodgson "latino". S'enfunda l'armilla que toca aquell día i per moments no sabríes si escoltes en Quim o en Roger.

Veu Roger HODGSON

LA BEGUDA ALTA

Vendría a ser nuestro Roger Hodgson "latino"". Se enfunda la armilla que le toca ese día y por momentos no sabrías si escuchas al Quim o al Roger.

Voz Roger HODGSON

Joan Parrillas

El "JEFE" de l'escena és el nostre Parri, porta l'escenari a les venes desde fa anys i així es troba com peix a l'aigüa mentre soni la música.

Veu Rick DAVIES, percusió.

PALAFOLLS

El "JEFE" de la escena es nuestro Parri, lleva el escenario en las venas desde hace años y ahí se ecuentra como pez en el agua mientras suene la música.

Voz Rick DAVIES, percusión.

Joan Barranca

En Joan és la peça més nova de la màquina xtrampera i ha estat com posar benzina de la bona perquè el cotxe vagi com cohet. Un crack en majúscules amb les guitarres elèctrica i 12 cordes.

Guitarra elèctrica, guitarra 12 cordes.

PALAFOLLS

Joan es la pieza más nueva de la máquina xtrampera, ha sido como poner gasolina de la buena para que el coche vaya como un cohete. Un crack en mayúsculas con las guitarras eléctrica i 12 cuerdas.

Guitarra eléctrica, guitarra 12 cuerdas.

Joan Torras

No trobaràs un altre bateria que porti millor el ritme xtrampero que en Joan. Sembla bon paio...i ho és

Batería, veus

SABADELL

No encontrarás otro batería que lleve mejor el ritmo xtrampero que el Joan. Parece buen tipo...y lo es.

Batería, coros

Jordi Reynaldos

En Jordi, el baixista de la banda, serio com a la foto si cal estar serio, de la broma si cal estar a bromes...el que vindria a ser un baixista d'xtramp. Es un tio trempat en Jordi!

Baix

BLANES

Jordi, el bajista de la banda, serio com en la foto si hay que estar serio, de la broma si hay que estar a bromas...lo que vendría a ser un baijsta de xtramp. Es un tio apañao el Jordi!

Bajo

Miquel Àngel García

Serà difícil de veure'l però t'assegurem que hi és. En cas de no trobar-lo segur que ha anat A MAR...you know?? Tot el què passi a la pantalla és cosa d'ell...QUINA PANTALLA?? Vine i ho veuràs my friend!! és un paio mediterrani 100%

Disseny/operador visuals.

BLANES

Será difícil que lo veas pero te aseguramos que está. En caso de no encontrarlo seguro que ha ido A MAR...you know?? Todo lo que pase en la pantalla es cosa suya...QUE PANTALLA?? Ven y lo verás my friend!! es un tipo mediterráneo 100%

Diseño/operador visuales.