TERRASSA 9_2_24

ÈXIT a La Fact Cultural

El passat divendres 9 de febrer l'Auditori de la Fact Cultural de Terrassa va reviure els millors moments SUPERTRAMP amb un públic entregat i amb moltes ganes de "MUSIC". 700 ànimes cantant i corejant els hits de Roger Hodgson al costat d'en Quim i en Parri

El pasado viernes 9 de febrero el Auditorio de la Fact Cultural de Terrassa revivió los mejores momentos SUERTRAMP con un público entregado y muchas ganas de "MUSIC". 700 almas cantando y coreando los hits de Roger Hodgson al lado de Quim y de Parri.

LLORET DE MAR, 18_2_24

MUSICA SOLIDARIA

El passat diumenge a les 19h. Xtramp va portar el SUPERTRAMP 2.O al Teatre de Lloret.

Un concert benèfic on tot el què es va recaptar es va destinar a la Fundació Climent Guitart i a la Fundació Aspronis.

Un LUXE i un PLAER poder contribuïr en aquests projectes amb la nostra música. Moltes gràcies per la feina que esteu fent construïnt un món millor, perquè ÉS POSSIBLE!!!!

El pasado domingo a las 19h. Xtramp llevo el SUPERTREAMP 2.O al Teatre de Lloret.

Un concierto benéfico donde todo lo recaudadó fue a parar a la Fundació Climent Guitart y a la Fundació Aspronis.

Un LUJO y un PLACER poder contribuir en estos proyectos con nuestra música. Muchas gracias por el trabajo que estais haciendo construyendo un mundo mejor, porque ES POSIBLE

PREMIÀ DE DALT, 24_2_24

SUPERTRAMP 2.0

A les 19 hores vàrem iniciar el show al teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

Que bé, poder tocar en directe en un espai tan acollidor, que bé aquest públic amb ganes de cantar i ballar les cançons del nostre SUPERTRAMP 2.O i que bé el tracte que ens heu donat.

A las 19 horas iniciamos el show en el Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

Que bien, poder tocar en directo en un espacio tan acogedor, que bien éste público con ganas de cantar y bailar las canciones de nuestro SUPERTRAMP 2.0 y que bueno el trato que nos habeis dado.